Horváth Klíma Kaposvár
KezdőlapKlíma otthonábaIpari klímákKapcsolatWebshopReferenciáink

Egy klímavásárlás története

Június 8.-án regisztráltunk klíma vásárlás szándékával a www.klíma-vásárlás.hu weboldalon. Kértek nevet, telefonszámot, illetve e-mail címet. Másnap felhívott Kaposvárról Horváth Sándor klímaszerelő. Megköszöntem a jelentkezését, de tájékoztattam, hogy már beszéltünk egy helyi szerelővel, és valószínűleg vele fogjuk a klímát beszereltetni. Horváth úr ennek ellenére több fontos szempontra felhívta a figyelmem a készülék típusának a kiválasztásával, illetve a vásárlással kapcsolatban. Meglepő volt számomra az önzetlen szándéka, és a hasznos tanácsai. Felajánlotta, hogy amennyiben lehetővé tesszük, otthonunkban felkeres bennünket, és elmondja az általa kínált lehetőségeket. A telefonbeszélgetést követően sor került a találkozásra.

Több fajta klíma típus is szóba került, Ő elsősorban a FISHER típusú 3.5 kw-os klímát ajánlotta lakásunkba. Mutatott a berendezéssel kapcsolatos katalógust is. Azt kérte, hogy gondolkodjunk el a hallottakon, a találkozás semmire nem kötelez bennünket, és amennyiben mellette döntünk, abban az esetben 4 napon megtörténik a beszerelés. Itt jegyzem meg, hogy már tavaly is szándékunkban állt klímát vásárolni, de az a szerelő, akit ezzel megbíztunk volna, csak 2 hónap elteltével akarta vállalni, és kizárólag azt a típusú klímát szerelte volna be, amit ő forgalmaz.

Végül úgy döntöttünk, hogy elfogadjuk Horváth úr ajánlatát, és ő lesz a mi klímaszerelőnk. Semmilyen előszerződést kötni nem kellet, és előleget sem kellett fizetnünk. Ígéretének megfelelően 4 napon belül fiával, aki szintén ezzel a tevékenységgel foglalkozik, beszerelték a berendezést. Miután végeztek, észre sem lehetett venni, hogy lakásunkban szerelők dolgoztak, olyan rendet hagytak maguk után. A klímát pár napja használjuk, de nagyon elégedettek vagyunk. Nagyon esztétikus a kivitelezése a készüléknek, és a 70 nm2-es lakásunkat megfelelően lehűti.Semmilyen zavaró zajjal nem jár a működése. Örülünk, hogy Horváth úr segítségével ezt a klímát választottuk.


Fontos szempont az is, hogy mivel az említett weblapon regisztráltunk, így még 20% kedvezményben is részesültünk a vételárból. Csak ajánlani tudjuk magát a készüléket, és Horváth úr személyét is, mert komoly szaktudással rendelkezik, és nagy precizitással végzi munkáját. Telefonon már érdeklődött, hogy esetleg nem merült-e valami probléma a működés során. Természetesen nincs semmi probléma. A gesztus viszont meglepett, hogy egy szerelő érdeklődik az elvégzett munkája után. Mi még ilyent soha nem tapasztaltunk. Sajnos, az a jellemző, ha probléma merül fel, akkor a szerelő inkább fel sem veszi a telefonját.


Végezetül mindent összefoglalva, nagyon elégedettek vagyunk.

                                                                                                      Dr. Gaálné Gyurkó Ibolya